Pasi necesari cand cumperi o masina second hand

Pași rapizi care vor face cumpărarea unei mașini second hand un vis frumos

Verificați cu atenție mașina și hârtiile acesteia

Obțineți inspecția completă a mașinii de către un mecanic de încredere. Acest lucru vă ajută fie să rezolvați problemele de către proprietar înainte de finalizarea achiziției, fie vă ajută să negociați prețul. Câțiva trebuie să facă acest lucru:

Verificați documentele de asigurare.

Veți putea indica dacă mașina a avut accidente sau reclamații legate de acestea. O modalitate rapidă de a vedea acest lucru în politică este de a observa procentul bonusului fără cerere (BCN) aplicat. Cu cât BCN este mai mare, cu atât mai bine.
Verificați dacă numărul motorului și nr. potriviți numărul din hârtiile de înregistrare.

Toate filtrele (aer, combustibil, transmisie, ulei) necesită curățare și ulei regulat. Nerespectarea acestui lucru poate afecta semnificativ performanța mașinii. Dacă nu altceva, acesta este un judecător rapid cu privire la cât de bine a fost întreținută mașina.
Verificați frânele.

Conduceți mașina la 40-50 km / h într-o zonă cu puțin sau deloc trafic. Asigurați-vă că căutați orice vibrație sau orice zgomot ciudat și scârțâit de la pedala de frână. Frânele care pulsează ar putea însemna, de asemenea, că rotoarele trebuie înlocuite.

Verificați starea tuturor anvelopelor mașinii dvs. Acestea ar trebui purtate uniform și ar trebui să se potrivească. Verificați suprafața pentru pene (alinierea defectuoasă). Puteți afla mai multe aici din această piesă detaliată pe anvelope de la https://ss-automobile.ro
Verificați sub capotă dacă nu există semne de deteriorare, lovituri sau rugină – sunt semne ale unei mașini prost întreținute sau a unei mașini deteriorate anterior.

Dealer-ul nostru va sta la dipozitie aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top
Discutati cu noi pe Chat Facebook
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru ajutor achizitie auto
Salut! Cu ce te putem ajuta?