Top 10 Cele Mai Sigure SUV-uri pe Care Le Poți Cumpăra în 2023

Top 10 Cele Mai Sigure SUV-uri pe Care Le Poți Cumpăra în 2023

Când vine vorba de achiziționarea unui SUV, siguranța este întotdeauna pe primul loc. Iată o listă cu cele mai sigure SUV-uri pe care le poți cumpăra în 2023:

  1. Toyota RAV4: Toyota RAV4 a fost întotdeauna un SUV sigur și fiabil. Modelul 2023 vine cu caracteristici impresionante de siguranță, inclusiv sistemul Toyota Safety Sense 2.0, care include asistență la menținerea benzii, avertisment de coliziune frontală și asistență la frânare de urgență.
  2. Subaru Forester: Clasat ca cel mai sigur SUV de către Institutul pentru Siguranța în Circulație Rutieră din America în 2022, Subaru Forester continuă să ofere siguranță de top. Modelul 2023 vine cu caracteristici noi, inclusiv EyeSight, un sistem de siguranță care utilizează două camere pentru a monitoriza traficul din față și pentru a ajuta la prevenirea coliziunilor.
  3. Mazda CX-5: Mazda CX-5 este un SUV elegant și fiabil echipat cu sistemul de siguranță activă Mazda i-Activsense. Acest sistem include avertizare de coliziune frontală, frânare automată de urgență și monitorizarea unghiului mort.
  4. Honda CR-V: Honda CR-V este un SUV popular dotat cu sistemul Honda Sensing, care include avertizare de coliziune frontală, asistență la menținerea benzii și avertizare de ieșire de pe carosabil.
  5. Volvo XC60: Volvo XC60 este un SUV premium care vine cu o serie de caracteristici de siguranță avansate, printre care City Safety, care monitorizează traficul din față și poate opri mașina automat pentru a evita coliziunile.
  6. Mercedes-Benz GLC-Class: Este un SUV de lux dotat cu sistemul de siguranță Pre-Safe, care poate pregăti mașina pentru o coliziune iminentă prin întinderea centurilor de siguranță și reglarea scaunelor.
  7. Audi Q5: Audi Q5 este un SUV elegant și performant echipat cu sistemul de siguranță Pre Sense, care poate detecta un accident iminent și poate acționa pentru a evita sau reduce efectele acestuia.
  8. BMW X3: BMW X3 este un SUV de lux prevăzut cu sistemul de siguranță activ BMW Driving Assistant Professional, care poate monitoriza traficul din față și poate oferi asistență la menținerea benzii, avertisment de coliziune frontală și frânare de urgență.
  9. Kia Telluride: Kia Telluride este un alt SUV de familie foarte popular, al cărui sistem de siguranță Kia Drive Wise include asistență la menținerea benzii, avertisment de coliziune frontală și asistență la frânarea de urgență.
  10. Ford Explorer: Ford Explorer este un SUV puternic și practic, cu un sistem fantastic de siguranță Ford Co-Pilot360, care include asistență la menținerea benzii, avertisment de coliziune frontală și frânare automată de urgență.

Indiferent de preferințele dvs. și nevoile de siguranță, aceste SUV-uri oferă o gamă largă de opțiuni pentru a vă asigura că sunteți în siguranță pe șosele. La SS-automobile.ro, avem o selecție variată de SUV-uri, inclusiv unele dintre cele menționate mai sus, pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru familia dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top
Discutati cu noi pe Chat Facebook
WeCreativez WhatsApp Support
Suntem aici pentru ajutor achizitie auto
Salut! Cu ce te putem ajuta?